Bonenstaaf met vis
1 hour
-
Noud
Vlees
Bonenstaaf met krokante vissticks.
2 eetlepelsmilde olijfolie15diepvries vissticks400 gramzwarte bonen in blik125 mlsour cream300 gramgesneden rodekool1avocado3 eetlepelsjalapeñopepers in pot7.5 gramverse koriander6tortillawraps ___
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks op middelhoog vuur in 8 min. goudgeel en gaar. Keer halverwege.
Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de sour cream met de rodekool en breng op smaak met versgemalen peper.
Prak de zwarte bonen met een vork tot een grove puree. Breng op smaak met versgemalen peper. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd de jalapeño grof en de koriander fijn.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de tortilla’s 20 sec. op middelhoog vuur. Beleg elke tortilla met rodekoolsalade, bonenpuree, wat plakjes avocado, vissticks en jalapeño. Bestrooi met wat koriander. Rol op en snijd doormidden. Serveer 1½ wrap per persoon.